Ursäka..

att jag har dissat bloggen ett tag. Man är ju upptagen på sommaren men jag kommer ändå skriva minst 1 gång i veckan under sommaren. I  veckan har jag gjort lite olika saker. Grillade i lördags, vi var runt 30 pers. Josefine o co, darya o co och amelie o co. Lägger in bilder sen ;) vad har jag gjort mer... hmm varit med stefan, varit med kompisar. juste! varit på grönan också. Familjen funderade på att dra på kryssning, får se om det blir av. Men hörs så länge :)

<3

Sourcream & Sweet chili chips

Nyaste smaken från olw, riktigt good. Det låter som att min mat är klar nu. Jag och adina drog till centrum eftersom att mamma är på middag med sina kompisar. Vi köpte färdigrätter, kycklig,bearnaissås och potatismot till mig och lasagne till henne. Godis, chips, läsk mm. Känner mig redan mätt. Ikväll vill jag bara kolla på film. Massa konstiga människor typ 25 åriga män från australien och tyskland addar mig. Dom skriver på facebook chatten hela tiden även fast jag inte svarar. James Dorza ba "babe bla bla i'm a fireman"  this isn't the bachelorette.
Igår på grönan var det roligt, ska lägga in bilder sen
<3

Grönan

Vet inte om vi är för gamla för sånt, men vi ska iaf till grönan ikv. Jag stefan,adde och matilda :)
På dagen var jag i stinsen med adina, hitta inget speciellt. Vill bara säga att jag kommer skriva i min blogg mera sällan nu eftersom att det är lov och jag vill inte slösa tid vid datorn! Är ju snart bara 3 veckor kvar :O :/

<3

Hemma igen

Igår kom jag hem från båstad. Det har varit mysigt där! Vi bodde i en stuga i torekov och varje kväll gick vi på krogen. Sista kvällen var jag lite orolig för att komma in på madison men jag kom in ändå. Men inträdet var sen 200 så vi drog.
Bilder kommer om en vecka typ för guffens tjej pola hade med sig kamera (jag glömde ju min).
Stefan tog lite bilder från 1 års dagen också! :) älskar dig så himla mycket.

Idag var jag i stinsen med erika,marion och louise. Vi kollade runt, hittade en jensjacka som hade t-shirt ärmar. Den var lite ovanlig men snygg ändå. Nu är dom + Stina hos erika och vi ska ha filmkväll ska bara äta min pizza sen drar jag dit. Efter det drar jag till Stefan för jag saknar honom för mycket nu!

:)

Är i båstad så kommer inte skriva igen förens på söndag. Det har varit härligt här. Har mest festat men inte solat ngt än. Idag firar jag och Stefan 1 år.Vi ska gå på café eller resturang. På fredag blire krogen om jag vågar. Om dom inte tror på att jag är min syrra som kanske dom tar hennes leg! Eller får dom göra så? Får se hur jag gör. Glömde kameran hemma också! :(   Nu ska jag vara med Stefan :)

Båstad here i come

Tack för alla tips! Ni har alla rätt allihopa! Jag ska åka till min älskade :)
Idag var jag ute i barkaby och sen åkte jag till donken och åt big tasty, smaka fan skit! donken är usch! usch mat! usch människor! Fast i häggvik är det helt okej faktiskt.
När jag kom hem så träffade jag erika. Vi gick till centrum för att kolla i affärer men allt var stängt. Stinsen var också stängt men vi åkte dit ändå. Finns faktiskt en affär som heter vinn som har en hel skönhetsavdelning och leksaksavdelning. Ärligt, Vinn är verkligen kul att vara i. Jag och Erika körde rockrings tävlig sen lekte vi med slämmiga bollar men "maskar" i. Dom var riktigt läskiga, hade fejkblod i sig och allt. Det slutade med att vi köpte 3 tatueringar för 10:-. Det blev drakar haha! 
Folk har tyckt att jag är barnslig bara för att jag gillar High school musical, 17 again och andra filmer som är barntilllåtna. Jag gillar bara trevliga filmer som gör mig glad. Inte såna våldsamma snuskiga filmer, är jag barnslig då? Jag kommer nog aldrig förändras ;)

A girl's just as hot as the shoe she choses yeah



Köpte nya skor idag, dom är så underbara! Älskar dom så himla mycket! Dom är som gladiatorskor, men ändå inte, så när G-skor är ute så kan jag fortf ha mina, that's the point ;)
Egentligen borde jag inte ha köpt dom, för jag måste ha pengar till båstad.. men när jag såg dom så kunde jag inte behärska mig. Hoppas jag inte ramlar i dom. Klacken är runt 11 cm. 


             

...

Jag saknar dig så himla mycket. Du är mitt allt. Om du försvann för alltid ur mitt liv så skulle mitt liv vara över, och jag är inte en tjej som säger så om killar vanligtvis. Jag brukade underskatta killar. Jag bryr mig inte om vem som helst. Jag har aldrig och kommer aldrig skriva så här om någon annan. Du är den första och sista jag kommer älska. Du är så underbar och du är den enda för mig, jag är helt säker på det.
Vill verkligen vara med dig föralltid! Ingen kille kommer någonsin ta din plats, du är den enda jag tänker på, och så kommer det alltid att vara!
Nu är du i Båstad, du kommer vara där i en vecka. Vi kommer missa våran 1års dag som är på torsdag. Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är för det..
Jag kommer inte klara den här veckan. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Jag kommer ha kul, vara med kompisar och sånt. Men kommer inte kunna må bra om jag inte vet att jag får träffa dig snart.

Du säger att jag kan komma till Båstad. Då får jag betala 400 för buss i åtta timmar(kommer spy för jag klarar inte av att resa lång, och dö av uttråkning, har ju ingen att prata med)
Eller betala 6-800 för tåg som tar 5 timmar (kommer inte kunna slappna av, måste byta i gbg där det finns 16 spår. Har inte så lång tid på mig heller och måste hitta rätt vagn. Kommer förmodligen missa första tåget och måste betala igen.)

Vill ju inte miss 1 år med Stefan. Jag måste ha känslan för att det ska bli bra. Om man firar en vecka senare så har jag inte känslan. What can I do? Skriv en kommentar


Bruno

Idag var jag och såg Bruno på Rigoletto. Jag hade verkligen roligt. Var med Samira,Erika och Stina. Vi gick runt i stan och såklart så var det massa lallare som försökte bråka med oss. Kan ju inte gå någonstans längre. Dom är bara avundsjuka.
Vi köpte slushies på 7eleven för att cp ica hade stängt! klockan var efter 7 bara!
Drack lite av slushien i affären dock sen fyllde jag på innan jag köpte den.
Så kommer vi till filmen.. hmm... det finns inga ord. Eller jo förresten, kan beskriva filmen med 4 ord.
äcklig, rolig, för mycket.
Jag gillar inte såna filmer. Det var den perversaste film jag har sett på bio. Kan inte ens förstå att sånt visas på biografer.
Men annars var den lite rolig, dock inget jag rekomenderar, borat var såååå mkt bättre.

                        

<3

                                      

Oroa er inte, jag har inte blivit gammal. Däremot har jag jobbat i 3 veckor och har otrolig sömnbrist. Vill vara helt blank under ögonen. Den här krämen funkar hyfsat bra.
Idag ska jag, stina, erika och samira se bruno. Undrar hur den filmen är.. den verkar lite grov faktiskt. Pervers typ. Gillar inte sånna filmer men jag gillade Borat så den här är säkert också bra :)
Gud vad jag saknar The Hills! Lauren är borta föralltid. Hon kommer aldrig tillbaka till The hills. Nu är det ist fula kristin. Det kmr iaf bli mycket drama, har hört att hon haffar justin bobby.

Sommarjobbet är slut!

SKÖNT! Slutade 12 idag och vanligtvis brukar det vara 16. Vi har jobbat runt 100 timmar. Tjänar runt 8600 typ.  Vill nog lägga in runt 4 000 på sparkontot. Saving for some stuff. Igår var brandlarmet på hela dagen och vi fick bära hela tiden. Det var rena mardrömmen. Jag och stina är inte överense om en sak. Hon säger att laurent wolf är en tjej. Men det är en KILLE !
Laurentwolf.com! eller sök på wikepedia wtf :P

Jag och Stefan såg Bride Wars igår. Den med kate hudson och hon från "en prinsessas dagbok". Filmen var asbra! Verkligen tjejfilm men jag skratta ihjäl mig. Någonting värt att se!

              

Bild från filmen :)

<3

Idag efter jobbet var jag hos Stefan. Vi åt jordgubbar från hans tomt. Det var jättemysigt. Det chillade vi i hans garage och lyssnade på musik. Nu är jag hemma och ska sova snart. Han är ute med några kompisar. Han har ju lov (som vissa andra inte har) but tell me who's rich later!

Såg precis Paris Hilton's bff på mtv.com det är verkligen asbra ;) look

TTYN ;)

Slumdog millionaire


Grekiska sallad

Mums, det är vad jag äter nu. Fan! 100 situps om dagen var det, min mage ska bli som en rak planka ;) Men jag pallar aldrig träna.
Idag efter jobbet var jag i stan med Stefan. Det ÖSregnade!!  Blev helt blöt och skorna blev förstörda. Tog 2 cheesebörjare på donken. Nu ska jag hem till honom snart.
Btw, min syrra snodde med sig cocacola glas från donken!

Jag fick ett blått! Dom är asfina och gjorda av glas, trodde d va plast förut


Snoop dogg - I love weed

          

Remember?





Forever and ever

Idag så jobbade jag, eftersom att våran ledare blev sjuk efter hippiefestivalen (p&l) så har vi en ny grupp som bara består av tjejer. Så vi får aldrig bära ;)
Efter (skolan höll jag på att skriva men) jobbet som LIGGER i skolan, kom Stefan till mig, vi kolla på G's to Gents och sen gick i ut i lekparken nära mig och bara myste. Vi sover inte med varandra lika ofta nu när jag ska upp kl 7 varje dag. Men om 4 dagar slutar jag!

                 

Här är en bild på mig och Stefan för 1 år sedan <3 Du är det bästa som hänt jorden! Vill dela allt med dig, ingen kan ta din plats.



25 questions

1. Vad heter du? Amelie Ellen Josefin Gustafsson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Amelie Ellen Hallberg (alla på mammas sida heter Hallberg)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie var bestämt, men sen såg mamma Amelie någonstans och tyckte det var finare ;)
5. Vilken årgång är du? 1992
6. Vart bor du?  I fågelsången, Sollentuna
7. Bott utomlands? Texas, USA
8. Flyttat antal gånger? 5 sen jag var bebis tror jag :)


UTSEENDE

1. Hur lång är du? 1.60 prick
2. Hur mycket väger du? 46 kg
3. Hårfärg? Naturligt blont, har inte färgat håret på 4 månader nu
4. Ögonfärg? Turkos-grå-blå ungefär, Stefan säger att dom är gröna.
5. Mest nöjd med? Everything
6. Minst nöjd med? Att mitt hår växer så sakta!
7. Skostorlek? 35-36

FAVORITER

1. Film? 17 again var bra
4. Mat/dryck?  Chips/Cola
5. Djur? Chihuahua och Siamés katt. Chihuahuan är den frächaste hunden och Siamesen är det sällskapligaste katten.
Båda kostar en slant men it's worth it ;)
6. Färg? Candyrosa och ljus Olivgrön
7. Parfym? Paris hilton's heiress
8. Tv-program?  Privileged

Klicka på bilderna

                                       
BLANDAT

1. Vad är du beroende av?
Cola och laktrits, Stefan
4. Vad tror du på? Kärlek
5. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Nope, man är ju döpt i kyrkan men vet att gud inte finns på riktigt;P
6. Vad köpte du senast? En twister glass
7. Har du något husdjur? En katt som heter Sasse, han är svart och tjock men endå jättesöt!


Not happening

Varför kommenterar ingen min blogg? Jag ser ju att jag har massa besökare:/ det är bara random folk som kommenterar om man typ skriver i ngn annans blogg "kommentera mig blogg", men det pallar man ju inte.
Stefan har varit här idag och bara myst, säger man myst eller mysit? Aja men Samira undra om jag ville med till stan förut och träffa hennes kompisar men eftersom jag satt och åt frukost (kl 2 haha) så kunde jag inte. Vi ska gå på bio imorgon och se BRUNO! Darya ska också med. Bruno är ju han som spelar borat men nu är han bög istället mwihi. 

Eftersom jag är lite uttråkad och det regnar ute så tänkte jag skriva en lista om saker som aldrig skulle hända ~*MIG*~!



Armbanden jag köpte igår på guldfynd




              

Vi täääänka på donken

Igår var jag och darya i rålis med hennes kompisar felix,simon och robin. Träffade robin förra året när jag han darya och stefan var på ung 08.
Vi rökte vattenpipa i och drack lite öl. Sen började det regna. Haha vi hitta en grill som någon hade lämnat så jag försökte grilla mina marsmellos så det blev svårt. Vi drog mot t-banan. Tänkte försöka ta oss in på en krog men det var dödsdömt ;P Egentligen kan jag ta min syrras legg för vi ser likadana ut, men ser jag verkligen ut som 20? Många dömmer på längden tyvärr även fast många vuxna är kortare än mig.
Iaf så drog vi till slussen och gick på donken. Jag tog en pommes med en cola. Alla tog lite olika saker, Simon tog en hel meny och han åt inte ett skit även fast han betalat så mkt! Så typiskt killar. Jag tog hans hamburgare tillslut pommesfritesen tog Darya och resten kastade han på robin haha ;p
OMG, jag och darya drog mot tågen vid halv 1. Hon åker mot södertälje för hon bor i stuvsta, och jag åker ju mot märsta. En man började prata med mig på engelska, frågade om min ålder och mitt namn och stötte på mig asmkt. Han ba jag är 19 och det tror jag så mycket jag vill på, han såg ut som 30! Men han pratade iaf engelska(som var svår att förstå). Han hade precis flyttat hit till sverige, han kom från afrika. Han var snäll i början men sen blev det för mycket på tåget. Han tog på mitt ben och sen höll på att säga att vi skulle gifta oss och grejer. Försökte säga att jag hade pojkvän. Han gick av vid solna och han försökte kyssa mig när han skulle av! Det var asläskigt!!  Känns så konstigt nu när jag och Stefan är utan varandra oftare. Man måste klara sig själv när man ute, det är läskigt :(




Inte jag som tog kort där ;P




Har jag fått bruna ögon?




Breakout

Idag jobbade jag till tolv, det var fett chill för killarna jobbade medans jag och stina åkte på alla bord som låg på vagnen. Efter jobbet åt jag och Stefan på kina resturang och sen åkte jag till kista och shoppa med mamma och Adina. Köpte två armant och ett par shorts (visar bilder imorgon). Nu ska jag till rålis med Darya och några till så vi hörs bloggen ;P
Tar med kameran igen, har blivit fjortis

<3


yes

Den här låten lyssnade jag på förra sommaren innan jag skulle ut med Stefan första gången :) <3 Får flashbacks


Vem fan har klickat på min blogg runt 100 gr?

typ 100 klickar men bara 30 besökare. Someones inlove with me.
Måste bara säga, GE UPP alla fula 94or och 93or som försöker ta min kille! Sluta hålla på! Ni får han inte. Jag pallar snart inte mer.. skiter i vad folk tycker jag skriver vad jag vill på min blogg sålänge jag inte säger namn

Nåja, grilla i rålis med Darya o co imorgon. Niizeee <3
Bilder från igår, love you guys <3






Daryas hand?  ;P



haha jag blockar Stina ;P


Erika är psyco ;p





<33 

Yesterday

Jag,darya,stina,erika,matilda & louise var i edsbergsparken igår. Åt chips o grilla.
Tjejerna hade varit där ett tag när jag och darya kom, så grillen hade sloknat! Varken jag eller darya hade ätit middag liksom!: P
Var iaf några rockare från skolan som kännner Stefan där. Dom satt och spela gitarr och sjöng, vilket var tur eftersom att vi hade glömt musik.
Jag fick en 3,5a av dom också när min cider var slut. Efter ett tag märkte jag att jag blev fett påverkad, av cider liksom!
Jag är så jävla liten och petite säkert därför ;P  Iaf dom gick sen och då kom Stefan och Danne till oss.
Vet du hur många myggbett jag fick den kvällen eller? typ 11
På vägen hem träffade vi på lite folk medans vi vänta på bussen, träffa en amerikan och vi snacka lite engelska haha :P

Jag och Stefan kom hem till mig klockan 1 så det var bara att sova. Morgonen därpå var inte alls lika trevlig. Klockan 7 var jag uppe helt död. VAR SÅÅ HUNGRIG ATT JAG DOG!! Gick till köket och vräkte i mig mat sen fick mamma skjussa mig till jobbet, stefan låg kvar och sov hos mig.
På jobbet vare fett chill. Men på morgonen var det jobbigt, var rädd för att jag skulle spy men jag drack massa vatten så det gick bra. Nästan alla tjejer gick och åt pizza på lunchen. Det var trevligt ;)

Ska lägga upp bilder från igår när jag hittar "lägga in" sladden till kameran :(

<3


RSS 2.0