Today

idag jobbade jag hela dagen, efter det var jag i biblan med Chra och gjorde som risky bussiness. Can't tell you för det är olagligt.
Nu lyssnar jag på snoop dogg. Älskar honom!

imorgon blire grilla i rålis

GRILLA !

Är sååå taggad på att grilla. I helgen får vi samla ihop ett gäng och grilla i parken. Ska ringa massa kompisar och dom får ringa sina kompisar osv.
På jobbigt idag var vi ute rensa ogräs, medans det var KOKHETT!
Hoppas verkligen det blir ngn resa i sommar. Adde och Stefan vill resa ngnstans med mig och mathilda. Då kan vi ta med flera "par" som vi känner :)
Jag vill åka till danmark (you maybe now why). Fett chill!

Vad tycker ni om denna väska?

                     

Tror att ni gillade den väldigt mycket. Det är den hetaste modellen i världen, chanel väska.
Gina tricot har gjort liknande för 199:- och Glitter. Men den på glitter har jag paxat tyvärr så ni får köpa den på gina.
Herregud man tröttnar aldrig på Michael Jacksons musik! Nu ska jag ut

HÅRBAND

idag var jag i stinsen med Samira. Jag hittade två hårband med rosett :) asfint!
Efter det tog vi isglass i solen. Det var stekhett! På vägen dit på bussen var det sjukt varmt, det bara rann i pannan. Jag har aldrig varit med om något liknande. På vägen hem var det iaf kallare på bussen. Tog en cherry coke på vägen också :) Stefan är fortf på sin kompis land. Kommer hem imorgon
Imorgon blire bara jobb! slutar 4, men med shopping och pengar på hjärnan klarar man det.


              Leopardmönster
              black
             röd- ljusare på riktigt

King of Pop

Stackars dig, du har fått lida mycket i ditt liv. Hela din barndom blev du grovt misshandlad och retad av din pappa. Han klagade på ditt utseende och därför opererade du dig för mycket tills du fick någon sjukdom och blev vit. Sen skapade du neverland för att du skulle kunna vara snäll mot barn, eftersom att du blev illa behandlad av vuxna som barn, men barnens föräldrar utnyttjade situationen att bli milionärer så de stämde dig för något du troligen inte har gjort. Du har ju själv egna barn och har haft fru och flickvänner, så varför skulle du vilja ge dig på barn? Osannolikt + fanns inget bevis
Din manager stämde dig för något kontrakt på videon thriller. för nått skit du inte ens gjort!
Familjen som stämde dig är nog glada för sina 20 millioner dollar som de fick, fattar inte hur dom kan leva med sig själva eftersom att dom förstörde ditt liv. Du var så fattig att du hade skulder. Nu har dina barn inget arv.
Rest in piece Michael Jackson <3

              

Hatar att skriva rubriker

hahaha, fan vad mycket fel jag stavade i förra inlägget! bil=pil  snygg=snyggt. Nåja. Idag är jag shoppingsugen! Matilda har tyvärr blivit sjuk så hon vet inte om hon orkar idag, kanske tvingar med syrran eller ngt.
Igår jobbade jag till 12 och sen drog jag till badberget med Stefan. Åt god mat hos honom senare och sen drog jag in till stan. Blev en lite anorlunda kväll. Jag mötte upp två kompisar i t-centralen. Vi skulle på en fest i kulturhuset som gratis. Det var inte riktigt den typ av fest som jag trodde det skulle vara. Hela ghettot var där inne och dom rappade go shawty på scenen. Folk sprang förbi skrikandes och man blev tillputtad några gånger. Efter att jag kommit på mig själv med att stå och darra så gick jag och mötte Josefine och Rosina ist. Tog lite tid för dom att komma så jag köpte en frida tidning och satt i busskuren och läste. Folk (troligen från festen) gick förbi och slog på glasrutan ashårt där jag satt, trodde glaset skulle gå sönder! Jag åkte framåt men satte mig upp igen utan att kolla vem som slog. Bad till gud att dom inte skulle komma in i busskuren och slå mig. Ni vet kanske inte det här men jag har varit utsatt för oprovocerat våld förut. Det räcker bara att man kollar på dom så är det kört. Speciellt för lilla jag med mitt rosett-hårband och blonda hår. Jag var brunett under ett helt år. Inte ett skit hände mig. Men såfort man är blond så blir man slagen. Jag är ju naturligt blond. Senaste gången jag färgade var 4 månader sedan och då tonade jag, och min utväxt är lika blond som resten av håret (solen har väll blekt håret lite ifs).

Iallafall. Jag, J och R åkte till mariatorget. Vi gick en bit och sen var vi framme vid en asmysig krog med värsta utsikten över vattnet. Det var jättefint! Det var höga röda grindar, och vi hittade en öppning där man kunde gå in. Innanför var en mysig park. Det satt ett helt band där med fiol, flöjt, trummor och gitarr som sjöng. Jättemysig park verkligen. Var har den här parken varit hela mitt liv!
Kan inte hitta bild på parken men här är en bild på mariatorget.




Men det är sant, det går inte att vara vid centrala stan efter klockan 6, speciellt inte plattan eller donken. Men det finns andra ställen man kan åka till. Stockholm södra (bajensvin) är trevligt (förutom alla uteliggare och råttor). Mariatorget är också trevligt eller rålansåsparken. Hoppas verkligen det händer något roligt ikväll. Min sista lediga utekväll för på måndag jobbar jag igen. Tjänade 3000 förra veckan ;) I slutet blire runt 8,600. Ska lägga undan lite och kanske köpa en systemkamera! :)

BRÄND!

Brände upp mig idag på jobbet, vi var ute idag asskönt! På rasterna dricker alla varm choklad i solen, insane!
Nu har jag tjänat 2400 på 4 dagar. Imorgon slutar vi 12
O M G, det finns en skitsnygg väska på gina tricot, vill ha den! ska va med en kompis i helgen så hoppas vi kan da dit :)
Ingen var hemma hos mig igår, pappa var ute med båten med farmor och farfar och mamma & Adina var i varberg hos Maria (min kusin). Tyvärr så jobbade jag så kunde inte hänga med.
Stefan sov hos mig, så på morgonen när jag gick upp 7 låg han kvar. Nu när jag kom hem var allt uppbeddat (vi låg i vardagsrummet) och snygg. Stefan är så gullig! Just nu skjuter han bil på någon resturang. Han är med i tävling och han är asbra! :)

Sommarjobbet har iallafall blivit roligare. Det var verkligen ett sammanträffande att jag och Stina hamnade i samma grupp!

Välkommen till Lillens blogg

.Sommarjobb. ASJOBBIGT Städa skåp skrubba stolar och born i 8 timmar dör! 90 kr timmen iförsäg.... ska duscha nu <3

TOday

Idag var jag i Stinsen med Stefan. Köpte ingenting men åt på tacobar, tacotallrik mums! Stefan åt på burger.
Var iförsäg inte en så bra att jag åt tacos med salsa eftersom att jag redan hade en blåsa i munnen, och nu har jag 4. Typiskt eftersom att jag ska sommarjobba imorgon. Är lite oroligt :O Undrar vad jag ska göra. Det är TUR att Stina också jobbar så att jag har någon att äta med.
Börjar jobba 8 och slutar 4 mån-tors och 12 på fredagar. Jobbar i 3 veckor och tjänar 90 i timmen. Kommer tjäna drygt 8500 kr. Lägger nog inte 3000 på sparkontot av pengarna.
Stefan är telefonförsäljare, jobbar på posten och på riba. De kommande veckorna ska han kanske jobba på ephone. Han jobbar 5-9. Då hinner jag inte träffa honom alls knappt :(

Ska fortsatta se på G´s to gents.
By the way, såg en skitsnygg väska på gina idag! 200 kr köpt!

<3

Dags att växa upp?

Jag älskar isglass. Mina favoriter är twister och piggelin. Men med tiden så har det blivit mer och mer konstigt att jag äter isglass, fyller ju 18 nästa år. Jag har inte sett en enda annan i min ålder som ätit isglass! Alla väljer magnum, daim och  andra "mogna" glassar haha :)

Vilken glass brukar ni äta?

                              

Bild från Thailand 2008 - elefanten sköt snor över hela mig


Han älskade badshortsen

Stefan gillade sina presenter. Hade köpt texas pecan (asgod glass), vattenflaska som går att fylla från sidan, skitsnygga flippflopp och badshorts. Var lite rädd att han skulle tycka att badshortsen var för mycket men han gillade dom. 

 

Igår (Stefans födelsedag) kom jag till honom klockan 10. Hans familj hade redan grattat honom tyvärr. Jag blev ledsen då så han la sig i sängen igen så fick jag gå in och sjunga. Sen gick vi upp och åt asgod tårta med jordgubbar, ananas, banan som hans mamma hade gjort. Han fick ett medicin paket (Stefan har sträckt nacken stackarn) av sin pappa. I låg en bilnyckel. HAN FICK EN BIL! Sen 1000 kr och en lott som han kan vinna massa pengar på. Sen 2 stora toblerone :)
Senare åt vi entrécote ute. Det spöregnade men vi hade parasoll. Det var faktiskt mysigt :) På kvällen fanns det någon fest vi kunde gå på men Stefan hade fortfarande ont i nacken, stackarn!

På måndag ska jag sommarjobba, 8-16 varje dag i 3 veckor, tjänar 90 i timmen för jag får semesterersättning.
Förresten, våga kommentera min blogg! :p  Jag har många besökare nu så fattar inte varför ingen kommenterar, tråååk.

O... Saya

Åh, dagen började med polackerna som byggde klockan 8 på morgonen hos stefans grannar, fan! Sen sträckte Stefan nacken stackarn :( Hela dagen låg vi och vilade. Sen när jag kom hem åt jag lite chips och nu måste jag slå i alla stefans presenter (med mammas hjälp). Blir alltid så fult när jag slår in. Just nu lyssnar jag på låtar från slumdog millionaire. Jag är besatt av den filmen! Jag vet att alla älskar twiligt för det är så sorgligt att han är vampyr och det är inte hon buhuu men den här filmen är romantisk, sorglig och VERKLIG.
Godnatt. Måste upp tidigt imorgon, ska ta 20 i 10 bussen till Stefan imorgon. Har 4 presenter i bagaget, imorgon får ni se vad det blev!

                                

BLING BLING

I stinsen köpte jag en till present till Stefan. Sen tog jag och Chra en glass på burger. Efter massa skitsnack drog vi till centrum där vi gick till biblan och skrev oseriösa medelanden till folk. ASKUL! Sen gick vi till kicks, 70% på alla smycken! Hitta asfina ljusgröna bling bling som jag köpte. Kosta 100 men blev 30 spänn! omfg skitsnygga.
Skulle ta 19 över bussen men den kom inte så väntade en halvtimme i centrum (onödigt eftersom att jag bor 10 min ifrån) men jag är lat. Så nu är jag hemma och mamma har gjort lax (bläääääää).


Har ni läst kissies brorsas blogg, han är skön! peter08.blogg.se vare typ


Forum Nacka

Igår var jag och Samira och shoppade i forum nacka. Det var asstort och bra centrum. Vi spenderade mesta av tiden ii en affär som heter Newyorker. Samira hitta två skitfina tröjor. Efter att jag hade köpt mina presenter till Stefan drog vi hem. Jag tyckte att det jag köpte var skitsnyggt, får se vad stefan tycker :O Hoppas han gillar det. Hade mina nya ballerinaskor igår också. Dom gjorde så himla ont!

Idag ska jag till Stinsen och träffa Chra. Vi ska typ fika och sen ska jag köpa ngt mer till Stefan<3
Han fyller år på fredag :)

<3


Igår när ...

Igår när jag städade rummet så rensade jag verkligen allt. Nu har jag hälften så mycket smink som innan. Har rensat bort allt H&M skit smink från 6an. Nu har jag bara kvar det braiga sminket.
Det bästa sminket är verkligen den till höger, skugga från Makeup store. Till ögonbryn, ögon, allt möjligt. Det är verkligen onödigt att slösa pengar på H&M smink. Jag köpte en rouge där för 50 spänn. Pengar i sjön eftersom att den knappt funka. Sen köpte jag dream matte mousse som var asbra!


                 

Jai ho

Kliniskt rent. Jag och Stefan har städat mitt rum och det är asrent. Jag städade mitt rum för två anledningar. Mamma tog kort på mitt stökiga rum och hotade med att lägga ut det på facebook + pappa sa att jag får hans laptop ifall jag städar. Juste, och nu sitter jag här med min nya laptop, feels good. Kan inte sluta tänka på solbrillorna som jag såg igår, så jvl snygga. Ska se om jag hittar bild på dom, dom var från kicks och kosta 140. Nu har jag 500 kvar på kortet efter att ha köpte de nya skorna så vet inte om jag ska slösa.
Igår såg jag slumdog millionaire. Den var hemsk men bra. Handlar om en tonårs kille från den fattigaste slummen som är med i vem vill bli millionär och hela hans liv. Se den!


TAlang 2009 final!

Jag hejjar på nastja tror jag, men har inte sett allas nya bidrag än. Hon är asvig!!
Iallafall idag var jag i stinsen med erika och louise. Jag köpte nya svarta ballerinaskor. Har också rosa, guldiga och silvriga men ville ha något enkelt denhär gången. Fick utställningsskon! Jag ba "kan jag inte få en ny?" hon ba ne det här är den sista 36an. FAAAAN. Som ni vet så har jag bakerieskräck. Hatar att skaka hand med folk och tvättar händerna efter att ha varit ute osv. Stefan är likadan sånn tur är.
Hitta brillor och en kjol också, men köpte dom inte. Kanske ska köpa dom sen.

.

För vi har tagit studenten!

Igår hade jag avslutning. Det var som vanlig mentorstid, sen konsert i aulan. Runt 5 tiden åkte jag och resten av familjen till Spånga. Min kompis Josefines brorsa August hade studentmottagning. Jag och josefine bodde i usa tillsammans så vi lärde känna varandra genom våra föräldrar. Träffade massor av olika folk där. Fick prata med barndomsvänner från usa om minnen och sånnt. Det var kul. Efter det, runt kl 10 drog jag till edsbergsparken. Det var poliser överallt. Jag träffade massa gamla kompisar men annars vare fett drygt.
Idag kollade jag på utspringet för studenterna. Såg inte ett skit som vanligt, Att dom inte har en scen eller nått.
Träffade massor av kompisar där också. Fick champagne i håret när flaken åkte förbi haha!


Tisdag

Idag var jag och Stefan på bio. Terminator salvation. Trodde den skulle vara bättre, riktig krigsfilm. Men alla har ju olika filmsmak. Det var iallafall jättemysigt. Jag och Stefan köpte mackor på subway mums! Sen åt vi det inne på bion och höll om varandra. Inatt sover jag ensam buää :( Avslutning imorgon
ska kolla på my bff säsong 2 nu

mommas boys tonight!

bara en kvart kvar, sen börjar det! undrar om jag hinner duscha innan?  Det är så himla roligt! såg ni förra avsnittet? När dendär blonda tönten börja gråta! haha altså jag skämdes för hennes skull hon var helt psycopath(hur det nu stavas). By the way, hatar folk som skryter om betyg men jag fick vg i bild. Låg på G i mitten av kursen och jag har bara fjantat mig och pratat resten av kursen. Fattar inte varför jag fick vg, kanske målar bra :)
Nu sitter jag i köket och äter tomatsås och spaghetti. Mamma har varit och paddlat med jobbet så jag fick laga mat själv. Det är äcklig mat dethär :S  Jag vill baka istället. Ska nog göra det imorgon. Nu blir det nog något annat än vaniljdrömmar som jag alltid gör.
Har slutat läsa kissies blogg förresten. Hon är sorglig och jävligt elak. Pallar inte stödja henne, det är vi som gör henne rik, sluta läsa hennes blogg!

          

TODAY!

Lördagkväll. Hela dagen har jag segat vid tvn. känner mig nästan frisk nu. Skulle egentligen på poolparty idag men jag pallade inte, är inte helt frisk för att bara. Istället kollade jag på sverige-danmark och segade med stefan, guffen och hans tjej. 0-1. Sverige var sämst!
Såg mtv movie awards. Kristen (bella i twilight) tappade sin pokal på marken. Hon hade klänning med converse och hon hade inte borstat håret, jag skäms för hennes skull!


HEMSK DAG

förlåt att min blogg har blivit så negativ. Idag hade jag en lektion, bild. Vi skulle till edsviks konsthall. Jag är ju sjuk men jag tog mig dig. Efteråt skulle jag shoppa med erika men jag orkade bara inte. Mådde så himla dåligt och var ashungrig. Tog bussen till centrum och köpte pizza. Bussen till mig skulle gå om en halvtimma så jag satt i centrum och bara väntade. Det var så himla hemskt. Nu känns det lite bättre iallafall. Stefan kommer hit, saknar honom men är rädd för att smitta ner honom egentligen :/
Idag såg jag dream girls. Den var sjukt bra. Trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra.


Sjuk, igen!

Åh jag har inte orkat skriva för jag mår så dåligt! Idag på ljudlektionen gjorde jag klart låten. Den blev asbra! Vill lägga upp den till bloggen, ska försöka fixa den :P
Kvällen kommer bli tråkig. Inget på tv, Stefan ska jobba halv 7 imorgon. Fattar inte hur han orkar!

SOMMAR BIACH

Idag så höll jag mitt tal om rädsla. Det gick väll bra antar jag. Jag pratade rent och kollade upp mycket, men jag pratade lite för snabbt tyvärr, men alla sa att det var bra endå. Efter skolan köpte Stefan texas pecan och vi åkte hem till mig och åt glass. Han har åkt hem nu, jag ska nog till honom ikväll. SOMMAR!  För mig är det sommar nu. Har en lektion imorgon, en på fredag och en på måndag. WOHOOO!

Idag slutade ...

igår slutade jag kl 2. Mådde dåligt första lektionen, tur att jag hade ljud först, det är ju roligt. Efter skolan drog jag och Stefan till aik-shopen. Köpte en t-shirt där. likandan som jag köpte till honom i julklapp haha :P  Men han blev inte sur.
Nu är klockan över 9 och jag ska snart ha bild. Mår inte alls bra! Ont i halsen igen och hostar! When will this nightmare end.

                           


IPREN!

tog ipren och allt blev bättre, det äger alvedon



LJUD

just nu har jag ljud. Håller på att göra en låt i garageband. Det blir en rocklåt. Ville egentligen göra en technolåt men det finns mer rockinstrument, får se om jag kan lägga upp låten sen! :P

FUSK

Ellinor vann robinson! Vad tycker ni om det?
Hon var ju den sämsta överlevaren, jarmo borde ha vunnit före henne. De som röstade hade ju personliga konflikter med jarmo. FUSK!

                  

Suck + Kärlek

Igår var vi ute med båten hela dagen. Jag + Stefan + familjen. Det var så himla varmt! Jag började må asdåligt efter ett tag. Hade jätteont i halsen, kunde knappt prata och hade jätteont i huvudet. När vi kom hem tog jag en ipren, sen somnade jag och Stefan i min säng, vi vaknade 1 timme senare och då mådde jag jättebra. Så jag åkte hem till Stefan för att sova över, och på natten kom allt tillbaka.  Stefan gjorde iordning té till mig som hjälpte lite.
Kunde inte gå till skolan idag. Min syrra fick hämta mig så nu är jag hemma. Mår lite bättre nu efter att ha tagit en ipren.

Snart ska jag se sista avsnittet av the hills! det kommer klockan 3! Måste vila mig tills dess...








I wouldn't last a day without you. <33


RSS 2.0