yes

Var i rållis idag. Blev BRÄND som fan!
Ikväll blire grillande ett gäng i edsbergparken. hörs

Friday

Det var resultatet, 1-0 till AIK. Innan matchen gick vi ett helt gäng och sjöng aik.
En äcklig bajenkärring kom fram till stefan och skrek "aiksvin aiksvin". Sen satte hon sig och kissa där matilda stod, helt cp!
Jag var helt svag efter matchen, jag hade ju stått i två timmar och hoppas och skrikit som alla andra, gjorde illa handen också.
När AIK gjorde mål blev det galet!
Två killar drog i mig samtidigt och hoppa och skrek, och alla andra hoppa omkring. haha. På södra läktaren vare några bajare som kasta bengaler på östra läktaren där det satt knatte AIKare eller vad man ska säga. Bengaleldar är 2000 grader varma, polisen gjorde inget typ. 
Det blev bråk på perrongen sen, men vi höll oss borta från det. Någon bajare ramla ned på spåret, vet inte hur det gick med det.
I morse kunde jag inte ta mig upp till den första lektionen 8:20. Nu ska jag ha svenska, och sen bild. Ska hålla ett tal i svenskan om en vecka. Talet ska handla om rädsla.
Tror att det kommer gå bra. Varför ska man vara rädd för redovisningar om alla andra är rädda endå? Det gör inget om man gör bort sig, ingen bryr sig endå liksom.
Mitt finger gör så jävla ont!

Ikväll vill jag se på talang 2009 och ta det lugnt :)  Imorgon ska vi till rållis ett gäng för att sola och grilla. 30 grader varmt kommer det bli!
Snart kommer Stefan hem, han har varit i skolan ett tag. Hörs bloggen


Radioprogram!

Vi gjorde radioprogram idag, det var jättekul! Vårat program handlade om våld. Jag fick ta hand om ljudet. Jag råkade höja rösterna innan vi hade börjat. Man hörde oss säga "ska vi börja eller" haha. Kan tyvär inte lägga upp det hur som helst eftersom det är flera som är med, det finns iaf på medieprogrammets hemsida.
Snart ska jag iväg. nu kollar jag på family guy  säsosng 7 på familyguydirect.com
hörs!


Dagens fråga

                                    VEM VINNER ROBINSON 2009?




    

You are who you wear

Kom precis hem från Stinsen. Var där med Stefan och några till. Vi åt på donken först. Det blåste asmkt så våra glassa välte! Sen gick vi in i centrumet och jag kollade på den röda väskan från gina. Tänkte köpa den men hade inte råd. Har typ 150 på kortet. I centrum mötte vi adde och matilda, dom hade varit i kungsan och ätit glass, härligt!
Imorgon äre DERBY! Kommer bli dåligt väder :(
Jag kommer stå i klacken, jag är så liten så jag kommer bli nedtrampad!
Hoppas AIK vinner, odsen på AIK är runt 1 och det är 4 på hammarby.
Nu är det blodpudding som gäller! byebye


Skoltrött

Jag är så trött på skolan! Vet inte hur jag ska hålla ut i en vecka till. Det är inte själva skolarbetet utan att det är tråkiga håltimmar och lektioner.
Idag sprang jag till skolan för jag missa bussen (sov hos stefan som bor 13 minuter ifrån skolan). Hade speaking nationella på morgonen. Läraren sa att jag var jätteduktig och och sa inga grammatik fel. Ush jag hatar folk som skryter. Men tyckte det var roligt bara.
Nästa bild lektion ska vi presentera våra keramikgubbar. Man ska berätta vad man "tänkte när man gjorde den".
Jag hatar sånnt, jag tänkte ingenting? Jag gjorde bara någon kille med taggit hår.
Längtar till tvåan då man får det man har valt till. Djurkunskap, bodybalance, kinesiska, keramik, engelska b-c mm. Matte B åh! Var tvungen att välja det men det blir säkert kul i 2an. Då får man träffa nya människor också eftersom att man har lektion med olika hela tiden.
CAN'T WAIT <3
             

THE HILLS

Gud vad varmt det har varit idag! Efter skolan köpte Stefan ben&jerrys (choclate fudge brownie), som smakar bra jämfört med de andra sorterna. Vi satt i solen och åt glass. Sen gick vi till centrum och handlade på ica. Sen köpte jag biljett till AIK-hammarby på torsdag. 215:-  !  Får fan inte tappa bort biljetten nu!
Klockan är halvåtta och ingen i min familj har kommit hem? Min syrra skulle ut och springa 3 timmar sen och har inte kommit hem än.. börjar bli rädd :S Hatar att vara ensam!

Såg precis the hills avsnitt 9 i säsong 8. Det var så himla sorgligt avsnitt! Djävulen sa förlåt till Lauren för att han spred rykten om att hon gjort en sexvideo. Ni måste se avsnittet!  http://www.mtv.com
Heidi skämmer verkigen ut sig med hennes musikvideor haha! Men låtarna är rätt bra faktiskt :P


Tonight

Var i kista idag. Köpte en leopard-sebra mönstrad tunika från H&M. På gina tricot så ser allt nästan likadant ut. Svart tunika, grön tunika, röd tunika. Blommig tunika? Det finns massa sånnt på H&M nu när dom har nya designers. Förut var det verkligen skit där, things change.
Var på O'Learys (Sportbar) med Stefan och såg AIK-gefle. Förlorade med 1-0 även fast AIK är bättre än jävlarna i allsvenskan.
Jag ska med på AIK-hammarby på torsdag. 200:- , inte billigt men Matilda(min kompis) ska med sin pojkvän Adde (Stefans kompis) till matchen så jag kommer. Hoppas AIK vinner :)

Haha alldeles nyss var jag och Stefan här utanför huset.. Stefan sköt med sin innebandyklubba mot garaget och jag satt på trappan och kollade. Det är så skönt ute! Sen kom Stefan och satte sig brevid mig och sa "kolla nu".
Så kom det en jättestor och tjock kvinna som pratade med sig själv. Hon gör alltid det säger Stefan, tills hon märker att folk hör. "min kusin sa det bla bla bla". HAHA, vi tänkte spela in video men vi hade inte med oss mobilerna!


                      

Ljud!

Just nu har jag ljud till klockan 4. Jag går media you know. Vi har ljudlagt en serie om en kyckling som lägger ägg. Vi har spelat in våra röster och gjort till dom. Snart ska vi spela upp det för gruppen, pinsamt!
Gud vad varmt det är ute! Jag tog vårklackarna och jeans. väldigt smart.
Ikväll ska jag och Stefan till Olerys och kolla på en aik match, längtar dit ;)

Ångestsöndag :)

Förra veckan efter gossipgirl sa dom "nästa vecka är greek tillbaka" så vi trodde inte att det skulle vara någon GG men det var det visst.
Jag undrar hur det kommer bli i sommar. Har frågat massor av kompisar om någon vill följa med men alla ska bort eller har inte råd. Jag och mina föräldrar ska till mallorca eller turkiet. Min syrra ska till italien typ med sina kompisar. Jag vill inte följa med som ensam "barn" eller vad man ska säga. Vem vill följa med?

Dagens låt


Life is hard

INGET GOSSIPGIRL IKVÄLL :(   Har skrivit mitt tal till svenskan om "rädsla". Det är ganska intressant. Om man slåss med någon och den personen blir överlägsen så får man adrenalin. Då försöker man automatiskt se större ut för att skrämma motståndaren, man blir starkare och snabbare. Om du ändå håller på att förlora striden så omvandlas rädslan till ilska så att du har lättare att skada motståndaren och överleva, creepy!
Good thing is, snart kommer stefan och vi ska dra på bio. Vet inte vad man ska se. Jag vill se hannah montana the movie <3, men det vill inte han..

Till alla the hills fans, vad tycker ni om att Kristin Cavallari ska vara med ist för Lauren i säsong 6?
Och om du inte kollar på the hills så börja kolla!
    
         

Hon är värsta bitchen! Varför ska hon vara med? Synd att lauren ska sluta :(

Efter tolv

Yes, josefines kompis hade fest i vällingby, jag var så jävla taggad! Men mina kompisar pallade inte för det är så långt. Jag råkade säga att vi skulle komma så J väntade i vällingby, åh jag är så dum! Ska mysa med Stefan nu

<3

Love you!

Ikväll så ska mina föräldrar bort så marion och erika kommer hit, förhoppningsvis så går vi ut någonstans efteråt. Idag har jag varit med Stefan. Vi gick på promenad och myste i hans rum. Han är så himla mysig! Det kändes som att vi precis hade träffats. Jag är så himla kär i honom och jag kommer alltid känna den där nykära känslan. Vi umgås minst någon gång varje dag, men på sistone har det blivit mindre för både jag och han har börjat vara mer med kompisar. Men då saknar vi varandra jättemycket och när vi väl ses känns det jättebra. De som säger att vi är för unga för att binda oss och vi borde vara singlar, dom förstår ingenting. Dom har nog inte upplevt samma kärlek.

Jag älskar dig mest av allt på jorden Stefan Mollar <3  En bild från september


Twilight suger!

Idag måste jag städa mitt rum, sen ikväll kanske jag ska gå ut med några tjejer men får se om det blir av. Ofta när jag planerar saker med folk så blir det aldrig av, lite jobbigt. Igår såg jag filmen twilight med adina och erika. Jag somnade runt 7 gånger och dom fick väcka mig hela tiden. Den var så TRÅKIG! Fattar inte varför alla älskar den?

Jag hade en hemsk mardröm inatt. Drömde att jag skulle gifta mig och allt bara gick snett. Det var några som skulle komma med klänningen och så kom dom med värsta korta festklänningen ,och jag hade glömt mitt smink hemma och mitt hår var rufsigt och fult. Men i drömmen hade Stefan en mörkblå kostym och jag hade en mörkblå klänning. Alla har ju vit på sig när de gifter sig. Jag kanske vill ha blå. Fattar inte varför jag drömmer sånt här egentligen, tror det var för att dom provade balklännigar i twiligt igår haha.

By the way, har ni hört spencers nya raplåt?  Jag gillar inte honom men hans låt är bra 

LÄS !

Sho ! Vaknade för knappt en timme sedan. Åt nyss lite frulle och nu sitter jag med Amelie framför datan och väntar på lite blåbärsPAJ ! :D Får väl se hur det smakar...
Idag blir det Posten för mig.. Jobbat hela veckan där nu. It's gooooood =)
För Amelie's del blire nog krök me nå andra hoes. Så jag blir nog ensam ikväll eller så drar jag ut nånstans. hähäh.
Sämsta med dagen är att det är skitväder !
Hejsvejs
/ Stefan AIK Mollar

Mmmmm

Det finns inget godare än finkrisp och créme bonjour. Finkrisp(för dom som inte vet) är som knäckebröd fast mycket tunnare och godare. Den godaste smaken av créme bonjour är vitlök. Taco är också jättegod. Nu ska jag se på film och äta massor av detta.



Todays shopping

Idag har jag och erika varit och shoppat. Hon köpte ett armband från indiska, och jag köpte en liten sminkborste, en brun kajalpenna, en kam och en ögonskugga från bodyshop. Den kostade 124 kr men den är jättebra, har haft den förut. Jag köpte en brun- naturlig färg som jag kan ha en vardag.
Har ni märkt att H&M har fått finare kläder? Dom har ju fått nya designers. Jag gick inte ens in i gina tricot idag, helt sjukt! Alla klänningar och kjolar är stl 34 och det tycker jag är för stort för mig. På H&M provade jag en skjorta som var stl 34 och den var för liten. Synd bara att det är så mycket gamlingkläder som finns på H&M, och det är inte direkt sorterat heller.


Jag gör som Blondinbella

Vore det inte bättre om det lönade sig att jobba? De som inte har någon utbildning börjar jobba på Mcdonalds och tjänar 12 000 i månaden. De stressar och sliter, sen kommer lönen. Men i kuvertet finns det bara 7 000 kr. De pengarna ska räcka till hela familjen, sen ska du betala fastighetsskatten också. Du ska betala för en fastighet som du ÄGER (enligt socialdemokraterna), och eftersom att du jobbar så kommer det inget bidrag förutom möjligtvis barnbidrag. De andra 7000 som du har slitit för och som du inte fick, mycket av det gick till dem som inte vill eller orkar jobba. Så varför ska du jobba då? Det är bättre att sluta och sen ta emot bidrag, jag skulle nog göra så.

Att skatten är så hög gör inte så mycket för de rika, de tjänar bra ändå. Men den låga medelklassen är det värst för.
Det är många rika som röstar på socialdemokraterna, och populärast bland folk som tjänar dåligt och vill ha ut mer av sin lön, är moderaterna.

Ska det inte löna sig att arbeta? I de flesta länderna är skatten på 9 % men i svergie är den mellan 33-50 % beroende på kommun, och det är när moderaterna regerar. Moderaterna har tagit bort fastighetskatten men de har fortfarande väldigt höga skatter. Alla säger att de vill att de "vill göra de rika rikare, och det fattiga fattigare" och att de vill ha det som i usa! Jag har bott i usa och där är det verkligen så. Det är jättelåg skatt, min mamma behövde inte ens jobba och ändå så bodde vi i en stor villa med pool medans andra folk bodde på gatan. Så får det verkligen inte bli i Sverige och så kommer det inte bli om moderaterna regerar. Är det så nu eller?

Det måste bara löna sig att jobba så att folk kommer jobba. Med jättemycket arbetslöshet kommer inte landet gå framåt! Vi jobbade med politik i skolan, och enligt mig är moderaterna bra, men folkpartiet är ännu bättre som vill satsa på att alla ska få chansen att jobba oavsett utbildning, och de vill göra flera steg i betygskalan i skolan, som är jättebra. Det kommer verkligen bli bra om alliansen får fortsätta regera. De har ju inte ändrat speciellt mycket ännu men om de vinner nästa år så får de chans att förändra.



Always

Onsdag, nu har vi lov i 4 dagar! Hade engelska prov idag. Fick 67 av 70 poäng :)
Efter skolan bowlade vi med klassen. Jag förlorade mot murielle med 100 poäng, jag suger!
Har tänkt på en sak. I flera år har jag sett livet som ett skådespeleri. Man är aldrig ärlig, man har ett fejkat leende och man vågar inte prata med de man vill. Jag har slutat bry mig om sånt. Det är klart att man bryr sig om vad folk tycker men varför ska någon tycka illa om mig om jag är mig själv?
Jag har lite bilder från i helgen, när jag och Stefan firade 10 månader. Vi spenderade den soliga dagen i lekparken och vid vattentornet. Det låter kanske tråkigt. Men det var jätte underbart! Jag har aldrig känt sånn frihet som jag kände då. Ingen i hela världen kunde störa oss då. All ångest och osäkerhet var långt borta.

Du är så underbar <3


   

   


Nu ska jag och mamma åka förbi donken och köpa mat. Puss bloggen

17 again

Har precis varit på bio. Såg 17 again med Zac Efron och Chanler från "Vänner". Den var jättebra! Ni borde se den :)
Den handlar om en man som blir 17 år igen så lär han känna sin familj som 17 åring och hans dotter blir kär i honom haha, så roligt. Nu ska jag se ett avsnitt av The Hills
puss

        

Fick sommarjobb på Rudbeck!

På landstinget skulle man tjäna 62 i timmen. Nu kommer jag käna 75 i timmen + 15 kr semester-ersättning. Samanlagt 90 i timmen.
Kommer jobba 8 timmar om dagen i 3 veckor. PENGAR! 
Har ni fått något sommarjobb?

Lugn helg

Har bara myst med stefan hela helgen. Igår var det 10 månader för mig och Stefan. Jag åkte till Stefan med cola, läsk, chips och xider. Sen åkte vi och köpte pizza också. Klockan var runt 6 och det var förtfarande ljust och varmt ute så vi bestämde oss för att gå till vatten tornet. Man fick gå värsta omvägen så det tog lite tid att ta sig dit. När vi skulle gå tillbaka så fanns det en genväg. Man kunde gå ner i genom skogen. Jag hade bara ballerina skor så att mina fötter gjorde ont efteråt. Hade fått vassa grenar på dom och en spindel bet mig. Det gjorde asont! Det var brant hela vägen ner men vi klarade oss. Nästa gång får vi ta den vanliga vägen hem. 
Såg ni Robinson? Jag hejjade du på Lukas. Jag tycker att de borde sluta rösta när det är så få kvar. De bästa röstas ju ut!

         
                              Stefan i skogen <3


          
                                  Fin utsikt vid Vattentornet

Trodde du att du skulle vinna eller?

Att folk inte märker det? Låten är la voix har härmat vincero! Varför tar man en låt från en död snubbe?


Spola fram lite först




Hon kan ju inte ens sjunga? Tell me what your thinking la la la

Ben & Jerrys

"Ben and Jerrys ååååhh!!" Alla älskar ben & Jerrys. För att det är gott? Jag har provat cheeskake brownie (smaka skit), cookie dough (smaka skit). Baked alaska (höll på att spy) och chocolate fudge (var helt okej). Jag tror att glassen är så populär bara för att den är så dyr! Nu har jag bränt 200 spänn på den här skitglassen! Jag tycker att det finns mycket godare glassar. Till exempel texas pecan? Eller Hallon sorbet?  MYCKET GODARE!

= Yummi = BLÄÄÄÄ

En vanlig fredag

Jag duschade imorse vilket betyder att jag var 15 minuter sen till första lektionen. Kom nästan i tid, var vid busshållplatsen 3 minuter över och bussen ska gå 5 över, men den gick 2 över.. Fuck 607¨! Första lektionen var samhäll. Vi skulle se på film i P9(bion). Alla dörrar var låsta men en kompis fick öppna åt mig. Filmen handlade om en kriminell 15-årig kille. Den var ganska hemsk. Efter skolan drog jag och kolla på när Linnea sjöng på en konsert. Den höll på i 2 timmar så nu är jag hemma. Har precis ätit lite kina mat från igår och snart blir det grillat. Får se vad som händer ikväll.<3


23:01

Hemma från Josefines födelsedagsfest i spånga. Klockan är snart 11 och jag måste sova. Det kändes ovanligt att gå på fest på en torsdag men det var kul. Till Josefine köpte jag ett rött läppglans och ett rosa-brunt glitter läppglans. Båda var något ovantligt märke kommer inte ihåg vad det hette. Nu ska jag duscha egentligen men vet inte om jag orkar, kanske får göra det imorgon bitti. GOD NATT  <3
          

       

Headace

Dagen började med engelska booktalk. Det gick väldigt bra för mig,sånn tur var hamnade jag i samma grupp som bra folk. Efter det hade vi bild och sen slutade jag för dagen. Jag, Linnea och Murielle drog till Stinsen. Murielle skulle köpa present till en kompis och jag skulle köpa en present till min kompis :) Skriver senare vad det blev.
En sak som har varit jobbigt både idag och igår är att jag är sjuk. Jätteförkyld och har huvudvärk. Funderar på att skippa Ljud imorgon och bara gå på svenska provet. Nu är jag hos stefan och äter chips och kollar på vänner. Hans familj ska träffa deras mormor sen, jag kanske följer med får se :)

                  Fin topp från gina tricot

DH Tisdag

Nu är jag hos Stefan och ser på Desperate Housewifes. Det är riktigt spännande. Dave försöker döda kathrine och mike! Ni anar inte vilken hemsk dag jag har haft! Har haft ont i magen, ont i huvudet och varit otroligt förkyld och febrig. Slutade klockan två och då läste jag klart boken. Det tog 3 och en halv timmar. Jag satt i fotöljen så länge utan att röra mig, och efter skulle jag skriva om boken också! Har booktalk imorgon. Börjar klockan 9 och det är iförsäg skönt. Sen slutar jag efter bilden halv 12. Svenskan är inställd. Då ska jag köpa present till Josefine som har tjejmiddag på torsdag. Får se vad jag hittar. Hörs <3

Orkar inte läsa!

Åt precis upp en muffins nu. Har suttit vid datorn i 20 minuter och läst kissies blogg, och någon ung mammas blogg som är väldigt bra. Egentligen ska jag läsa min engelska bok. På onsdag ska vi ha "booktalk" och jag har inte börjat läsa
boken än! Sen ska man skriva om det efteråt. Jippie! Den heter The outsiders.
I skolan hade vi först bild. Bildläraren är sjuk så vi har haft vikarie, och han är asbra! hoppas inte våran lärare blir frisk igen. Sista lektionen var ljud. Vi såg på en film. Efter det hade jag huvudvärk så jag drog till stefan och åt godis från igår. 2 Liters colan som jag köpte med hem till honom igår är snart slut. Vi är riktigt onyttiga! Såg halva "Benjamin Button" filmen igår också. Den var bra men tillräckligt seg för att jag skulle somna. Jag somnade till Twiligt också, men funderar på att se den igen för alla säger att den är så bra.

Nu måste jag läsa!


<3

Gossip girl! Dagen har varit mysig. Vaknade upp med Stefan och vi drog till pizza house och åt. Efter det drog jag hem och jag och erika bakade muffins hos mig. Sen hade vi picknick i parken och tog kort osv. Sen åkte jag och Adina till kista för att köpa present till pappa. Vi firade honom för en timme sen. 51 år! Jag gav honom dubbeldusch och godis. Vad ska man köpa till män liksom? Jag kan bara köpa bra grejer till Stefan för att jag känner honom bäst. Ska åka till honom efter GG, saknar honom så himla mycket! <3

Jag har börjat tycka om kebab. Men jag tycker att det är så hemskt. Jag vill inte äta för jag tänker på små söta lamm! Alla borde sluta äta kebab, lammstek och sånt :(
          =       

Lördagkväll

Antingen kan jag följa med josefine på fest i blackeberg. Men jag fick inte ta med kompis så då måste jag åka till sollentuna mitt i natten själv på 179. Stefan har varit på match och är ute med sina kompisar nu. Han kommer troligtvis hit nu. Tror att det blir en hemmakväll ikväll. Man tänker ändå att det är lördag om en HEL VECKA igen. Borde fan gör något roligt!
Mamma tog med sig lotion från grekland. Trodde det var parfymen först, tänkte oh no! för jag har redan den men det var visst lotion :) Christina Aguilera's

         


Today

Jag är så himla nöjd över mitt diadem. Alla säger att det är fint. Var i stinsen idag för att lämna tillbaka min kjol. Kassörskan la in pengar på mitt kort men sen när jag kollade hur mycket jag hade på kortet va det för lite. Fick lite smått panik och gick tillbaka till gina och fixade det. Erika var här ett tag för att hämta pengar som hon och Matilda glömde på min fest. Dom har legat i en påse på mitt golv i 2 månader snart! :)
Nu ska vi till arlanda och hämta Mormor,mamma och moster. Dom landar om 20 minuter. Vi kommer att vara sena men pappa är alltid seg så.

Hörs sen <3

CYKLAR!

Blev nästan påkörd idag, har blivit påkörd förut. Jag hatar cyklar! Dom kommer i snabbaste farten och man hinner inte vända sig om för än det är försent. Ta bussen istället som alla andra lata människor!


Friday

Just nu sitter jag och äter tacos. Min syrra har tjejmiddag och det blev det vanliga. Har varit på 6 tjejmiddagar iår och alla hade tacos. På min gjorde jag faitas, samma sak fast med kyckling, tycker faktiskt att det är godare. Jag har nog aldrig haft en lika lyckad födelsedagsfest som jag hade iår. 

Dagen började med Samhällskunskap 8:20. Det var muntligt och jag fick 1 fråga. Som jag kunde svara halvt på. Alla hade papper framför sig, den där läraren är borta! Efter samhällskunskapen hade jag håltimme, så jag åkte hem och kom inte tillbaka. Det var svenska och bild som jag missade. Hade ont i halsen och huvudet. När jag kom hem åt jag lasagne och sen kom Stefan. Vi och Adina drog till systemet och I got me some Xider :) Fick Mandarin och Melon, eller vad dom heter. Mandarin Chilli är godast tycker jag. Kaktus Lime är inte så gott.
Sen drog jag och Stefan <3 till stinsen där jag hittade en kjol och ett diadem på Gina. Älskar diademet men kjolen tänker jag nog lämna tillbaka. Den satt för högt i midjan och var för stor på något sett. Borde jag lämna tillbaka den?
Nu ska jag träffa en kompis tror jag. 
<3 

        

        

...




Man vet inte vad man ska tänka... Man läser så himla mycket i tidningen hela tiden. Tillslut orkar man inte lägga ner tid på att sörja. Men jag undrar vad som håller på att hända med Sverige? Förut var det bara resten av världen men nu är det Sverige också.  


Om en ...

Om en timme ska jag till kista och äta. Stefan drog precis hemma, vi myste i 2 timmar och åt chips o cola :)
Hade redovisning idag på svenskan, det gick bra :) Redovisning nästa vecka igen tyvärr :/
Vad händer i helgen då? Har inget planerat tyvärr. Jag och samira ska shoppa nästa torsdag ist, var så trötta efter skolan båda två. Imorgon äre sam prov, VILL INTE!  Det är muntligt också. Kommer inte kunna svara på något, vill plugga med orkar inte :P Fick vg på media provet men media är liiite roligare än ekonomi! Får se hur det går..
<3

               

Osv..

     Nu är jag hemma från centrum. Jag och Stefan var där och köpte pizza ristorante och en stor cola. Gott. Just nu fixar Stefan pizzorna. <3  På ica var det en konstig människa som hade mat i sin barnvagn, och barnet hängde i armen. Hon typ skrek på barnet hela tiden, snacka om att skämma ut sig..




                          

A new day

Dagen började klockan 7 på morgonen när grannens polacker satte igång och hammra. Det är ju perfekt! Speciellt när man har sovmorgon. Sprang till bussen som var 3 minuter tidig och en kvart senare var jag i skolan med huvudvärk. Bild, svenska och sen var det nationella prov Engelska A som gällde. Gick hyfsat. Nu är det bara speaken kvar och då ska jag ge järnet! Ska ha mvg. Engelska var det första språket jag lärde mig prata flytande liksom. Man tappar mer och mer med åren tyvärr.(stavar det tyvär eller tyvärr?)
Om ett tag kommer my husband och då ska vi ha myspys :) Det var ett helt dygn sen jag såg honom! Kl 6 igår senast.

Imorgon blir det foto och sedan svenska redovisning (crap). Hoppas det går bra. Efter skolan blire shoppa med Samira tror jag, sen dra till kista vid 8 tiden och äta med syrran. Ska det bli tikka masala eller kina mat? We´ll see.
Det är så att mamma är i grekland med mormor och moster. De firar mormors 90års dag. Jag har en pigg mormor jag. Pappa ska iaf ut jobbet.


                       

Snygg va? Lauren Conrad har börjat göra nästan likadana väskor. Jag är inte så mycket för rutigt men om den var blank skulle den vara ännu snyggare.

Yes

Jag är ohälsosam som satan! Har ätit en halv chipspåse igår; sprite och massor av godis idag och pizza
Efter skolan var jag hos bebisen och myste i 4 timmar. Han är det bästa som finns, älskar dig Stefan! 
Nu är det dags att se på The hills på mtv.com ! As soon as Ugly Betty is over <3

           

Tisdag

Klockan är halv 11 och jag har foto nu. Det var verkligen tufft att ta sig upp i morse. Efter det här så har jag samhällskunskap, vi har prov. Glömde bort att vi hade så har inte pluggat, jag som skulle få vg :/
Idag har jag massor att titta på. The hills, D Housewifes, Ugly Betty. 
Jag har kommit på att min rosa mobil är LILA! Många säger det och jag börjar undra nu. Jag älskar den endå. Fick den för mindre än en månad sen, och har redan tappat den 5 gånger.  När jag var på en fest så trodde jag att jag hade tappat bort den, fick panik! Numera tar jag alltid gamla mobilen till fest.



          <3  Rosa eller ljuslila?

Wierdo


               

Läser ni Kenzas blogg? Det gör ni säkert för den har mer besökare än Kissie, och kissie har 40 000. Har varit inne på Kenzas blogg flera gånger men blir inte ett dugg road. Eller jo, en gång när hon skrev "Jag ser perfekt ut, och har en perfekt personlighet, det är bra att älska sig själv. Men när jag ser en ful person säger inte jag till den att den är ful, så gör inte en perfekt person babbel".  Förstår inte riktigt vad alla ser i henne. Det finns många bloggar som är roligare!

Måndag (känns som söndag)

Hela dagen har jag varit rastlös. Var med Stefan och vi tänkte åka till stan men vi orkade inte. Nu jobbar han. Saknar honom så otroligt mycket. Alla säger att det inte är nyttigt att vara med varandra varje dag men jag saknar honom annars :(  Han är en otrolig kille.. <3
Igår såg vi dedär programmet på mtv med kinesen. Det är så himla kul! Så himla cp


Besöksrekord!

Ändå röstar i ingen på min fråga, är den tråkig? Borde kanske komma på något roligare. Om en halvtimme börjar Gossipgirl! Får se det med min syrra idag, Stackars Stefan är sjuk idag :'( <33


<3

           

                        

Miley Cyrus,
Hon har en otrolig röst. Hon kan sjunga långt utanför talregistret och hon har en bra personlighet. Varför hatar alla henne? Det läckte ut bilder när hon tog kort på sin mage men vilken tjej har inte gjort det? Hon är asbra <3


                               
        
 
                          

Brody Jenner,
Han är så jävla FUL!!! Varför säger alla att han är snygg? Blir galen. Alla hatar Spencer och älskar Brody. Spencer får iaf manus har jag läst. Däremot tyckte brody i säsong 5 att Spener borde vara otrogen mot Heidi. Att brody var otrogen mot sin tjej var inte uppgjort. Att han trycker ner Stephanie hela tiden är också fel. Hans tv-serie Bromance är så töntig. Han är en hund!

Varmt!

Bräns i benen. Var i Rålis idag med Stefan, gustav och gustavs tjej och hennes kompis. Det var fett kul. (lägger in bilder sen)
Men när vi kom hem så märkte jag att mina ben var RÖDA :P  aouch.. Nu är jag iaf hos stefan, hans mamma lagar mat. Hon gör alltid jättegod mat. Om en halvtimme börjar Robinson!! JAG HATAR CHRISTIAN och han ska typ gråta i det här avsnittet hahaha! Hoppas Jarmo vinner eller nån av tjejerna :)

                


Fredag

Dagen började med att jag åt frukost ute i värmen med Stefan och min familj. Jag tog fram systemkameran och tog lite kort.(har fotouppgift över helgen). Gick till en blomma och tog kort. Sen kom det en humla krypandes på den och humlan satte sig i blomman också. Tog typ 50 kort på humlan, MVG. :)
Runt 5 tiden kom Mormor och min Moster. De och mamma ska gå och lägga sig nu för imorgon klockan 5 A.M åker dom till grekland! Så avundsjuk! Mormor fyller 90 och resan är mamma och gunnels present till henne.

Om ett tag ska jag åka till Stefan. Hans föräldrar har fest. Stefan är med på dart(piltävling) just nu. Han äger på det.
Men det blir väll en skön hemmakväll ikväll. Josefine har grillfest och jag vill verkligen gå men kunde inte få med mig någon. Alla tyckte att det var för sent att åka till spånga nu och jag har insett att dom har rätt, bussen från spånga till sollentuna mitt i natten när man ska hem låter ju jättemysigt, så jag skiter i det också.


                    


Huvudvärk

Igår var det Valborg. Jag och Stefan drog till Stefans kusin på fest. När klockan var 20 över 11 så drog vi till bussen. Vi skulle träffa Erika o co. Men bussen kom inte så vi fick vänta på nästa. Den var 10 minuter sen. Vi satt där i 45 minuter! Det var massor av folk som väntade. När jag smsade erika så hade dom redan dragit hem. Så jag och stefan skulle träffa stefans kompisar istället som väntade i edsbergsparken. Men det blev inte direkt  varmare ute så jag och Stefan drog hem till mig istället, dödströtta. Det var mycket mysigare i en varm säng än ute i kalla natten. Det var en helt okej valborg men jag är ledsen att jag missade elden. Har kollat på elden varje år sen vi flytta hem från usa, Det är som en tradition :(   Men jag får se den nästa år istället :) <3



RSS 2.0