..

Jag har skaffat en ny blogg, för många har denhär adressen nu och jag vill bara att kompisar ska läsa min blogg. Så fråga mig om du vill ha adressen


Stefan fick 195 notifications på en halvtimme

Stefan såg simon och thomas (bögarna) igår också. Dom gick med sina små hundar på söder.  Idag har det varit z-dag. Jag och Stefan var i Stinsen. Vi åt på subway som är nytt där, dom var trevliga där, till skillnad från väsby.
Vill hitta en brun utan sol för ansiktet, men det är svårt att hitta.
Jag vill ha några boots också, men ska nog köpa det i new york om jag hittar det



                             

Helgen

I fredags var jag barnvakt i rotebro. Vi såg lilla melodifestivalen och sen gick dom och la sig kl 8. Det är två tjejer som är 4 och 6 och dom heter Saga och Alva. Dom är jättesöta. Men när dom sov var det ensamt och jag var ashungrig. Halv 12 kom föräldrarna hem och jag fick 420 kr. Såg till att inte tappa pengarna denhär gången.
Igår var jag med Stefan och på kvällen med Mikaela och idag gör jag inte så mycket. Stefan är på bortamatch och kommer hem kl 3 inatt. Jag har åkt till centrum och köpte fiberwig. Var tvungen att testa men jag ångrar mig lite.. Fransarna blir långa men jättetunna och man måste måla på minst 20 gånger för att dom ska bli långa. Men nu har jag borsten iaf så kan jag använda telescopic mascaran med fiberwigborsten sen. Det är borsten som gör allt.

misslyckade wannabe Miley cyrus!





Hanyu prov imorgon

Wo (måste) xuéxí. Jag måste plugga. Imorgon är det ingen foto så jag skippar nog mediakunskapen. Sen har jag bara kinesiska kl 2. Efter det så kl 6 ska jag vara i roterbro som barnvakt. mellan 6-12 typ ska jag sitta. 75x6=?
450! Men dom kommer hem mellan 11 och tolv. Hoppas inte man blir rånad på vägen hem :/ Tappade ju alla pengar jag tjänat sist. Hoppas Adina kan hämta mig.
Iallafall så har dagen gått som vanligt. Började halv 11 i morse och gick från stefan vände mig om och vinkade runt åtta gånger och han stod med sin hund på balkongen. Just nu är han i stan och kastar pil (dart). Han är asbra på det! Hoppas jag hinner träffa honom imorgon :/ så kul han fick 200 notifications på en halvtimma igår
Nu ska jag äta hemlagad pizza..


RSS 2.0