18:24

Slutade 20 i 2 idag. Jag och Stefan åkte till stinsen för att kolla på skjortor till honom. Han hitta inga bra så vi åkte till kista efteråt. Nu är jag helt slut men jag hittade lite saker till mig själv iaf :)

  + Presenter till min syrra :)

Stefan hittade en blå skjorta från MQ, den var fett snygg :)

VALBORG!!

Allt är inte planerat än. Idag ska jag äta med Matilda så planerar vi. Stefan ska typ dra till sin kusin. Jag funderar på att gå till tegelhagens eld om man är ett gäng. We'll see. Det här kanske blir mitt första nyktra år. Or not 

<3

And so on

Snart ska jag på jumpa. Skitbra av mig att äta massa chips innan :) Ska berätta en sak som hände igår. Jag gick på lindex och jag såg en skitsnygg klänning. Värsta partyklänningen. Sen såg jag prislappen. Bara 300 spänn! Jag provade den och fick knappt på mig den. Fick på mig den tillslut och sen skulle jag ta av den. Provade allt. Jag var berädd att klippa upp den när jag tillslut fick av den. Vad för jävla storlek är dehär? barnstorlek! Dom skiljer ju knappt på vuxen och barnavdelningen i lindex stinsen. Helt jävla sjukt :P 

Jag längtar till valborg. Antingen blir det asroligt eller så händer ngt hemskt. Jättemånga blir ju misshandlade på valborg:(   Det är synd. Har inte bestämt vad jag ska göra. Antingen gå till Stefans kusin på fest eller gå ut med Matilda. Får se hur det blir. <3


Today

Dagen började med engelska. Sen hade vi bild. Det var sista gången att jobba med keramikgubben. Jag satt kvar efter lektionen och när jag hade gjort halva håret på gubben frågade Murielle om jag hade penslat huvudet. Jag ba WTF!!
Det slutade med att gubben fick rakat på sidorna och tuppkam i mitten :) Sen hade vi nationella essay. Vi var tvugna att skriva om datorer. Hade massor av svåra ord i huvudet men är sämst på att stava satt skrev inte så många. Hoppas på MVG men vi får se. Sen hade jag och Birgul sällskap till bussen och jag åkte till Stefan där jag är just nu :) ska ta bussen om 20 minuter hem. Sen ska jag på richards jumpa (friskis & svettis). <3 ciao

Tisdag

Z-Eftermiddag idag. Jag kom till skolan kl 10 och la in bilderna jag fotat. Var riktigt nöjd med bilderna :).Blev mest nöjd med sassebilden. Min katt har så svårt att sitta stilla så alla bilder blir suddiga! Sen gick jag på mentorstid och sen gick jag hem. På mentorstiden kom det nån kvinna och prata om sömn i 40 minuter. Höll på att dö!
Efter skolan köpte jag och Stefan godis och sen kollade vi på tv hos mig. Han drog precis för han ska jobba. Det var kanske lika bra för jag har ett nytt avsnitt från the hills som väntar! Sen är det top model 5 som gäller. Jag vet att det är gammalt men det är så jävla kul och jag har glömt vem som vinner så det är spännande :)
Måste bara säga att jag är så himla nöjd med att jag bytte till foto. Jag älskar att fota saker. Det är så spännande. Speciellt när man står en meter ifrån en stor aggresív svan haha. Här är några kort jag tog igår iaf. (oredigerade, de redigerade ser finare ut men har dem i skolan.)



















En underbar dag

Idag när vi kom till foto så fick vi en uppgift tills imorgon kl 10. Jag vill ju ha sovmorgon imorgon så jag gick och fotade direkt efter skolan i edsbergsparken. Uppdraget var att ta kort på vatten. Jag tog some amazing bilder på vatten. Tyvärr blev mina skor blöta. Några killar gick förbi och sa "snygga foton du tar"  haha. Jag gick runt i parken och fotade förfullt. Folk gick förbi och det kändes jobbig, men det är ännu jobbigare att lägga ner så mycket energi på vad andra tycker om en.  Lägger in bilderna imorgon :) Imorgon har vi ju z-eftermiddag! fett skönt
                                                                                   

Skön och lugn söndag

Både idag och igår var jag i Edsbergsparken. Igår var det riktigt varmt! Så skönt att ligga och sola där. Igår var vi där ett gäng. Alla köpte chilinötter i cafét där och det var fett gott, kostade tyvärr 25 spänn dock. Killarna köpte Ice Vodka EXTRA STRONG. Smakade exakt som läsk så jag kollade på baksidan och det stod 2,25 %. Snacka om att bli lurad :)
Idag bakade jag och Stefan vaniljdrömmar. Jag brukar göra det hemma med "min kokbok", men han hade inte den hemma. Vi gjorde efter ett recept på Arlas hemsida och det var värsta cp reseptet. Typ onormalt mycket socker och att man skulle ha dom i ugnen i 25  minuter. Kakorna blev helt brända och var bara gjorde av socker haha! Sen drog vi till Edsbergsparken och efter det drog vi till pizza house. Stefan har dragit hem nu men han kommer hit snart :) Snart börjar ju xoxo, gossip girl hah!
<3


Saturday

Dagens kväll var fett lyckad. Vi var ett gäng tjejer hos Emma och åt tacos. Sen drog vi till tågen. Emma och Rebecka skulle på fest i rotebro men jag pallade inte följa med, hade lite ont i magen. Linnea och hennes väsby kompisar åkte med mig till Sollentuna. Vi hängde inne i centrum. De letade efter ett ställe att blanda deras.. you know. Vi gick till toan. Det kostar ju 5 kr och det lyste inne i toan så jag knackade. Alla prata fett mycket men jag hörde en röst, men jag trodde att jag bara inbillade mig. Sen ba knacka ja fett mycket på skojj. Nån tjej därinne ba "eyy de upptaget!!!". Hahahah! Sen gick vi mot bussarna och jag tog bussen till Stefan och där kollade på Rocky. Orkade dock inte se klart den.
Nu väntar Stefan på att jag ska krypa ner hos honom :)


Saker som ALDRIG skulle hända

  • Jag börjar naturprogrammet på gymnasiet.
  • Jag blir 1.70 cm lång (inte för att jag vill det)
  • Jag missar ett avsnitt av Robinson utan att spela in det
  • Jag går med i Jehovas Vittnen
  • Jag misshandlar någon
  • Jag slutar bry mig om mitt utseende helt och hållet
  • Jag gör massa plastikoperationer och är med i slitz
  • Jag väljer till samhällskunskap B
  • Jag slutar älskar Stefan

 Snart ska jag till Edsbergsparken med Stefan o co. Funderar på att ta med en filt så att vi slipper sitta på bänkarna igen.



Lördag, klockan är snart 12

kom precis hem från Emilias tjejmiddag. Den var skitkul! Vi åt först lasange och pratade. Sen sjöng vi singstar disney. "En helt ny värld lalalal". Fick komplimanger om min röst igen. Man blir glad men ändå så vet man inte vad man ska säga.. ba err jaa jag sjunger så fint! eller vaddå?
Tiden gick bara så himla snabbt. Sen skulle alla skynda sig till tågen. Fick skuldkänslor för att jag inte hjälpte till mer att städa undan. Så synd om den som har festen när alla bara drar :(
Av mig fick Emilia pärlörhängen och ett långt halsband, tror hon gillade presenterna :)
Det var så hemskt på vägen hem, var så jävla pissnödig!, var nära på att leta upp en buske men jag höll mig hela vägen hem, stolt över mig själv. På tåget var det en äldre kille som tog på erikas ansikte :S fett läskigt. Väsby är läskigt. Man har ju hört massa skit..

Jag fick iaf foto :) skitglad. Känner flera som ska ha foto. På engelskan idag skulle vi vara i grupper och träna på pjäser. Engelskaläraren bad oss att verkligen överdriva. Sen när vi slutade ville hon ha lapparna tillbaka. Jag ville behålla mig och träna.
Hon ba" Till vaddå?"
"Till vi ska spela upp den inför klassen"
"vi är klara nu"

Jag ba okej? tränat en hel timme och ingen ska se den? snark..... :@

Ska sova nu, godnatt<3 









ciao

om 1 minut ska jag dra. ska möta erika och vi ska till väsby på födelsedagsfest. im late! lägger in bilder från festen sen :)
dagen har iaf varit skitbra! allt gick så jävla bra! mitt liv går verkligen upp och ner hela tiden :)

babbel

Har precis målat naglarna. Mitt nagellack som jag fick av Emilia börjar ta slut. Jag älskar det! Det är en ljus lite laxrosa färg . Var ju i stinsen och köpte present. Det blev en väska och smink. Ne jag skoja. ofta jag skriver vad jag köpte på min blogg. Hon kanske läser den? Skriver det på lördag istället.
Ni vet hur deppig jag var idag. Men dagen blev bättre när jag hem. Det började med att mamma gav mig en rosa t-shirt som var för liten för henne. Sen har jag ätit godis och kollat på cops. Jag lyckades NÄSTAN inte somna i soffan. Jag somnar alltid :/
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... besök inte kissies blogg, besök inte kissies blog... åh!
Dendär bimbon är helt dum i huvudet, men hon skriver jävligt roliga saker. Fast det är oss hon tjänar pengar på.
Blondinbella är nog den kändaste bloggaren, men hon är inte rolig alls? Kenza är inte heller så rolig..  förlåt att jag skriver lite osammanhängande haha :)


Lonley

Dagen har varit hemsk. Fick dåliga resultat i många ämnen i skolan. Fick dålig kritik på foto. Svenska provet gick åt helvete och alla kollade snett på mig hela dagen. Sen skulle jag till stinsen för att köpa present och lyckades inte få med mig en kompis så fick åka ensam. Det är verkligen tur att jag har Stefan. Kan alltid ringa honom när jag är ledsen. Idag var han upptagen men annars skulle vi ha träffats. Nu har jag iaf köpt choklad,laktrits och brio. Ska frossa framför tvn och glömma allt.

:(

                        ☺♪

Torsdag

Har foto nu. Fett kul :) är iförsäg lite trött eftersom att det är morgon. Imorgon är det jobbigaste dagen. Har samhäll, svenska,bild och engelska, och en håltimme. Jag kommer seriöst inte orka gå på alla :/  <3  Fick vg i graf. Så jävla SUR!!!!
mailade jens och frågade varför, gjorde ju asbra grejer?  
Idag måste jag till stan. måste få tag på någon att åka med! Eller så åker jag själv till stinsen eller ngt. Kanske köper kjolen då. Stefan ska till olerys och dricka bärs haha :P  Jag längtar till helgen. kommer ha fullt upp :)
Nu vill jag gå och köpa godis i cafét. ciao



                             

yes

Nu har jag iaf pluggat ett tag till denhär gudar skiten. Tog precis en varm dusch. Öste med hårinpackning. Så skönt när man gör det. Jag duschade med halsband vilket inte var så smart. Mitt hår fastnade i det och jag försökte ta bort det men efter ett tag blev jag arg och slet bort det.. not good :/ mitt hår har blivit lite ljusare nu efter att jag använt Toni&Guy´s silvershampo. Jag älskar allt som Toni&Guy har. speciellt deras nya spray som får håret att glänsa.
Hela dagen har jag längtat efter gina tricot. Tänker på den rosa kjolen och en annan röd klänning som jag gillar :/ Ska nog dra in till stan imorgon. Måste ju köpa present till Emilia också som fyller år på fredag :) Vi får se vad det blir.

                                        

Eftermiddag

Hade utvecklingsamtal idag. Gick ganska bra. Ska byta från graf till foto i inrikting media. Surprise? Jag älskar graf. Men när jag valde graf så hade jag inte haft fördjupning foto som är riktigt kul. Man får vara kreativ med bilder. Det är en konst att ta en bra bild. Graf då får vi sitta vid datorn i 3 timmar. Bad om att byta inrikting, får se om det går eller om det är försent.
Får se vad jag gör senare idag. Vill inte plugga till provet imorgon, astråkigt:( vill åka till stinsen eller ngt  :)<3


Nu gör jag som alla andra

            

-Folk som inte vågar vara sig själva, som går runt och leker. Man ska vara sig själv, göra som man vill och umgås med de man gillar. Spela roll var alla tycker. :)


-Stikatastrofer. Folk som vill leka "haute couture" men det blir bara helt misslyckat


-Bitchar, som är otrevliga utan anledningen låtsas att de ser ner på en, när de egentligen är avundsjuka.


-Hairextentions, om man ska göra det så ska man göra hos frisören för 7000. Annars blir det inte bra. Jag gjorde för 2000, det förstörde mitt hår totalt och gjorde det jättetunt i slutändan, det var fult och jag ville bara klippa av det. Man ser nästan alltid att det är fejk.


-Jehovas Vittnen, Måste de komma och ringa på hela tiden? Dom är sjuka. 

         

- Stefan Mollar, världens bästa, snällade och mest omtänksamma pojkvän, kompis och person.

- Oxflie, potatisgratäng och rödvinsås, love it

- Lyckade fester, med roligt folk och inget blir baxat

- Gina tricot och Vagabond, världens bästa affärer

- Sommarkvällar


<3


Så äre

Jag får damp! har skrivit om dethär inlägget flera gånger och när man förhandsgranskar så försvinner det när man går tillbaka! :@  Skrev iaf om att man behöver kalender. Har bokat upp mig på tre saker denna fredag. Födelsedagsfest, gilla med kompisar, annan fest(som kanske blir på lördagen ifs). Det blir födelsedagsfesten iaf.

Såg precis avsnitt 4 av the hills säsong 5. Ägde, men jag hatar alla killar. Speciellt Brody. Alla tycker att han är snygg fast han är skitful och player :S

<3


hatar att skriva rubriker

Tisdags eftermiddag. Gått runt och provat mina  pumps ett tag, dom verkar passa :)  Nu har jag en skål med Special K red berries framför mig, mums! Egentligen ska jag plugga svenska men vem bryr sig, orka veta om alla gudar... snark :(
Idag började jag halv 12. Median var inställd för man hade läxa. Jag skulle ta kort som handlade om droger, och hur fan gör man det? När klockan slog 10 började jag få lite panik. Det slutade med att jag tog kort på mjöl, piller och en blodig hand (ketchup). Läraren verkade iaf nöjd. Lägger in bilder sen. Snart ska jag till centrum för att köpa godis mede Stefan<3



Mina nya pumps, och den fina tunikan jag fick med annat av erika,marion,matilda och lousie <3

Shoes

Hemma igen. Klackarna blev perfekta! och alla som sa att det skulle låta så mycket? De låter inte mer än vanliga klackar. Det kanske blir ett lite fulare "klackljud" när man går men who cares? I kista hittade jag ett par pumps från vagabond. Dom var lite försmå men dom töjs ut. Kostade 600 men för mig 300 eftersom att jag hade presentkort från Stefan. Efter att ha tagit en isglass i solen åkte jag och min älskling Stefan hem till mig.  Nu ska vi dra till Stefan, får släpa på systemkameran som jag ska ha imorgon. Vi ska till stan och fota för skolarbetet. <3

     

                                                     Pumpsen jag köpte :)


Måndag

Ush vad jag är trött, har letat efter ett rakblad överallt! haha jo det är så att jag ska fota till ett reportage om droger (skolarbete). Försökt leta efter piller men vi hade typ 3 stycken i en burk som inte ser ut som droger.
Tog lite mjöl som ska likna men jag behöver ett rakblad också. Får väl ta en sväng till plattan och köpa lite riktiga ;) blä:/ 
På vägen hem lämnade jag in mina skor på omklackning. Tog metallklackar :O Dom var guldiga men han sa att han skulle måla dom svarta. Kostade bara 120 men jag hoppas att det blir bra. Hoppas det inte dundrar när jag kommer gående sen.
Snart ska jag åka till kista. Ska kolla på vagabond skor, dom får ju in nya varje måndag och eftersom att jag har stl 35-36 så måste jag vara först till kvarn :) Vagabond är bäst för dom tänker på the little people :)

<3

   

It can only get better

Jag fyllde år den 5e april, hade fest den 4e. Fick massa fina presenter av de 15 som var bjudna. Sen fick jag 400 av min moster gunnel, 200 av min mobrors fru Ulla. 1000 på sparkontot från mormor. Av mina föräldrar fick jag en rosa mobil <3 och en tunika av mamma. Av min syrra fick jag 2 jättefina armband och av Stefan fick jag presentkort på vagabond för 300 kr och en jättegulligt halsband med 3 olika hjärtan. Har aldrig känt mig så bortskämd i hela mitt liv, men det var en skön känsla :)
Hade helt glömt bort farmor och farfars present, fick den idag. 500 spänn. Nu har jag samanlagt 1477 kronor (har ju gjort av med lite). Om några dagar kommer studiebidraget. Det är ingen idé att råna mig, jag har nästan allt hemma safe and sound.
Vad ska man göra när man har såhär mycket pengar? Spara kanske..
Tror jag tar en shoppingrunda imorgon, och lägger in mina skor på omklackning. Vet inte om jag ska prova med metallklack denhär gången? Har hört att det låter väldigt högt när man går <3

         


Lite frågor när man har tråkigt

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: taggad
Favoritgodis: lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: ärtor, chokladen i naturgodiset
Kläder just nu: Ljusblåa jeanstights, svart tunika, grå kofta, rött skärp i midjan.
Musik just nu: Hannah Montana hah
Vad sa du senast: Puss
Sommarplaner: Kanske turkiet, har sökt jobb på landstinget och skolan så får se
Fisk eller badkruka: Fisk utomlands, I kalla Sverige badkruka
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: 2, En till mig och en till Stefan
Favoritväder: Varm sommarkväll
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Stefan, sterio och mat
Spelar du nåt instrument: spelade piano
Morgon- eller nattmänniska: är en riktig nattuggla. fy för tidiga mornar innan kl 10
Sparare eller slösare: kan hålla i pengar ganska bra, men älskar att shoppa
Bästa film: Supersugen
Tror på liv på andra planeter: vet inte, bryr mig inte om sånnt :P
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja såklart
Älskar du henne/honom fortfarande: Ja och kommer göra föralltid <3
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja? Om man har hittat den rätta är vill man bara vara med den.
Ser du på kärleken som ett misstag: Never
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Vill ha barn men jag tänker fan inte föda dom :P vet inte
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Bara dom som bits eller sticks
Äckligaste insekten: mygg
Största svaghet: Tänker mer på andra än på mig själv
Det här är jag bra på: lyssna, ställa upp för andra,
Bästa bok? Jag läser bara när jag måste, annars Eldens Hemlighet 
Vad vill du jobba som? Reklam, Webbdesigner eller Grafisk Designer. Gillar att skriva, men vet inte om jag har den tuffa och påflugna personligheten för att bli en bra Journalist
Chips, morötter eller godis? CHIPS!
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Skriver blogg, det är roligt sen om ett år att se tillbaka på sitt liv och hur man hade det.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har ett hål i varje öra och det räcker. Kanske vill tatuera en liten nallebjörn någonstans.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Clothes everywhere, ska städa
Gungar du på stolen? alltid ;)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig!
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster, jag är fin flicka
Är du rädd för blod? ja, kan knappt se greys anatomi utan att få ryck
Saltar du på maten? Ibland
Gillar du att sjunga? Jag har gått i musikklass, jo jag gillar att sjunga, Folk säger att jag ska söka till idol men jag vill inte, har lite scenskräck :O
Röker du? Nej, varför ska man göra det?
Använder du knark?  haha nej? :P
Kaffe, te eller inget? Varm choklad


          

Bild från igår <3

.

Idag åkte jag och mamma till Donken där min syrra jobbar. När vi skulle åka var det lite stressigt så jag tog mina turkosblåa konverse. Det jag inte tänkte på då var att jag hade ljusblåa jeanstights på mig. Hemskt. På donken tog jag cicago nånting. Den var helt okej men lite för kladdig. Sen gick vi till gina. Hittade en snygg laxrosa kjol i stl 34. Funderade på att köpa den men jag avvaktar och ser. Brukar ju ha 34 på byxor och kjolar men vill prova en 32a också ifall att. Snart ska jag gå ner och se på Robinson som mamma spelade in åt mig igår. Hoppas det är lika mkt drama som förra gången när Mika och den rosahåriga killen bråkade :) Efter det är det Gossip Girl som gäller.

<3

 Is it worh it?
                                              199 kr

Söndag

Gårdagens kväll var helt okej. I början var det kul men sen kom det massa folk och då blev det bara jobbigt. Folk däckade och spydde tillslut, Adde kom till festen och tog med sig Matilda, så jag kände några där iaf.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att åka in till stan med nån och kolla på Gina tricot. Dom har ju fått in nya -shirts. Men vet inte om jag orkar, har ju huvudvärk you know.

                            
        

Saturday afternoon

Vad många kakor jag har ätit. Jag och Erika gjorde vaniljdrömmar idag. De var skitgoda men man fick lite ont i magen efter ett tag haha. Halv 9 ska jag möta Stefan och så ska vi dra på fest med några kompisar. Jag och Erika har rensat min garderob, vet fan inte vad jag ska ha på mig :P Tänkte ta en partyväska men kom på att jag måste få plats me en kofta i min väska så får ta en större. Ska försöka ta mycket bilder ikv ;) <3


                                                                        Stefans kaka <3
        


The Hills premiere

Nu har jag sett alla nya avsnitt från sesong 5 The Hills. Sjukt bra! Heidi har verkligen ryckt upp sig när det gäller Spencer. Är det nån som vet vad hon ser i honom? Det som är synd är att jag vet att de redan har gift sig påriktigt. Finns ett team på facebook som heter "Free Heidi", så klockrent.
Fast egentligen kanske de är jättekära men spelar en roll i The Hills. Jag vet att de får repliker ibland iaf.
Jag har sett avsnitten på mtvs hemsida, när avsnitten kommer ut i Sverige har jag ingen aning om.

                            

            

Lördag

Igår på bussen var det så himla läskigt! Den tvärbromsade och backade. Jag höll på att ramla bakåt på en barnvagn,
Det var mysigt på Pizza House iaf, jag och Stefan har blivit stamkunder där haha! Dom har skitgod kebab där, tycker jag som brukar hata kebab.
 
         
                  


                                        Visst har jag bra kamera i min nya mobil?


Fredag

Kom precis hem från stinsen. Var där med Erika, vi kolla runt lite bara. Annars har dagen varit tuff, gick från 8,20 till 4! På bilden jobbade vi med keramik så det var iaf askul :) Nu ska jag till pizzahouse med Stefan, har förresten FF ikv haha :)
<3
    

And so on..

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag känner för att åka till kista och kolla på vagabond, den enda affären som har 35or. Jag fick ju ett presentkort med 300 kr av Stefan. Men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Jag och Stefan bestämde oss för att gå till waynes coffe vid medborgarplatsen. Han tog en otroligt god kladdkaka och jag tog en kaka med mörk choklad som var äcklig och dyr. Stefan lyckas alltid ta det goda och det slutade med att jag satt och smakade från honom, som vanligt :) Första gången som jag gillar kladdkaka.


    


                       





Hade vita jeans på mig i skolan idag, gjorde så in i helvete ont! Dom var alldeles för små och jag fick asont i höfterna. Hur kunde jag vara så liten när jag gick i nian tänkte jag, eftersom att det var då jag köpte dom. När jag kom hem bytte jag till mjukisbyxor. Samtidigt kollade jag i de vita jeansen och såg att det stod gina tricot ist för bikbok. Mamma hade hängt in min syrras jeans i min garderob!

Igår hade jag snyggare kläder. Jeans från gina, T-shirt från gina, nästan allt jag har är från gina, förutom klackskorna från scorett. Jag älskar Gina tricots jeanstights. Köpte svarta och blåa. De är så lätta att ta på sig, precis som mjukisbyxor. .. :)



       

Torsdag

Just nu sitter jag i fotosalen. Jag åt lunch med Stefan och han åkte precis hem nu. Han pallar inte bollsport idag. Om 13 minuter ska jag ha svenska, jobbigt värre. 
På fotolektionen idag så tog vi gruppfoto, askul! Vi har verkligen den bästa mediagruppen.

        

         
           



Idag ska jag och Stefan gå ut och äta mat eller gå på café, vi har inte riktigt bestämt oss än :) Vi firar 9 månader idag! 
Efter det ska jag och Erika dra till Stinsen. 

Jag gick upp halv 8 i morse och missa bussen. Eftersom att jag sov hos Stefan så kunde jag gå till skolan och jag kom i tid. Ikväll vill jag gå och lägga mig typ kl halv 11 men jag vet att jag inte komma göra det :P

Såg att  The Hills har lagt upp ett nytt avsnitt från säsong 5 på mtv.com. Hinner tyvärr inte e det nu, får se det ikväll.


ONSDAG

Klockan är 6, slutade precis prata i telefon med Stefan. Är fett hungrig, tror att mamma har lagat köttfärs. Stefan har väntat aslänge i stan på ett försenat tåg. Han har jobbat på posten så nu ska han hem. Ikväll ska jag nog åka till honom och sova över. Funderar på om jag ska köpa med godis till honom. Jag vill ju sluta äta godis och börja äta grönsaker men det är så jävla svårt! Jag är slut på energi 24/7.

Dagen började med en bildlektion eftersom att engelskan var inställd. Vi skulle måla ett ansikte i 3D typ. Sen hade jag svenska där vi repetera till provet vi ska ha om gudar. Vi ska lära oss historier om gudar som har incest o skit, på vilket sätt gör det oss smartare?

Jag stannade ett tag i skolan med kompisar och sen åkte jag hem till Stefan en stund, sen drog jag hem.
Jag hade mina klackskor ute idag. Jag kan ha mina klackskor ute typ 8 dagar och sen är dom nedklackade. Jag funderar på att skaffa metallklackar men jag har hört att det låter rätt mycket när man går. Jag får se hur jag ska göra                       
                                              


Tisdag

Har precis avslutat min första lektion efter lovet. Foto. Det var ganska kul, vi fick välja ut bilder och diskutera om dom. Nästa gång ska vi nog fota :) Konstigt nog så har jag inte huvudvärk heller. Jag har verkligen vänt på dygnet nu på lovet, och jag sov inte ett skit i natt. Påsklovet var ganska kul iallafall. Vädret var fantastiskt! På lördagen den 4:de hade jag fest, och alla verkade ha kul. Det slutade med att folk stod utanför mitt hus och rökte och skrek. Jag var lite rädd att mina grannar (som känner mina föräldrar) skulle skvallra, men dom har inte gjort det sånn tur är. En dag på lovet var jag i stan med Matilda. Efter att vi hade ätit Subway gick vi till gina och köpte likadana tröjor som det stod "I <3 my boyfriend" haha. Sen åkte vi och bowla med Stefan och Andreas(Matildas kille). Stefan vann :P Han vinner typ alltid. På torsdagen såg jag och Erika "En shoppaholics bekännelser". Den var skitbra! På fredagen var jag ute med Stefan och på lördagen var vi ute ett gäng i edsbergsparken. Det var sjukt varmt ute. Den låg massor av ölburkar framför oss killarna som var med fick skäll av tre gamlingar haha.

RSS 2.0